"Känkkäränkän uudet kujeet" v. 1992
otsikkopalkki

 1. Känkkäränkän uudet kujeet v. 1992Naurunappula
 2. Susisetä syksyllä suivaantui
 3. Maailman Matti
 4. Norjalaisen kissan turskalaulu
 5. Karkkipäivä
 6. Älä pelkää pimeää
 7. Laululihakset
 8. Kameli käveli
 9. Ohoh!
 10. Suojelusenkeli
 11. Känkkäränkkä ja iltapesu
 12. Höpö höpö
 13. Mut ku mä haluun
 14. Lapset ja aikuiset
 15. Kani, kani, kani, kani
 16. Isi keskittyy
 17. Kanatarhassa
 18. Absalomin trumpetti
 19. Kiipeilykonsultti
 20. Arkhimeden laki
 21. Poppaloora

1992
777-7 80889 2otsikkopalkkiSopimukseen EMI:n kanssa kuului myös lastenlevy. Mikko päätti ponnistaa vielä kerran Harrin kanssa Känkkäränkkä - tunnelmiin. Aluksi se tuntui vaikealta. Koko Känkkis-touhu tuntui uudelleen lämmitetyltä. Takana oli jo kolme täyspitkää lastenlevyä. Loppujen lopuksi kaverukset saivat aikaan - ehkä vanhalla rutiinilla - muutamia varsin mieleenpainuvia lastenlauluja.

mikko"On jännä, kun lauluntekijöinä olemme teknisesti aina vain parempia, mutta se ei sinänsä takaa yleisöä koskettavaa lopputulosta. Monet amatöörimäiset nuoruudentekeleet ovat silloin aikoinaan koskettaneet ihmisiä jossain elämäntilanteessa.

On tavattu morsian tai sulhanen, on rakastuttu jonkun biisin tahtiin, tehty jopa lapsia. Tällainen biisi on "Hän hymyilee kuin lapsi". Sitten kun lapset kasvoivat, tärkeäksi tuli "Suojelusenkeli".
Näitä asioita on mahdoton ohittaa. Ihmiset omalla elämällään tekevät jostain lauluista elämää suurempia, oman elämänsä soundtrackia" sanoo lauluntekijä. "Koeta siinä sitten tehdä uusia, entisiä ylittäviä lauluja!"

Parhaiten v. 1992 levyltä erottuvat "Naurunappula", "Karkkipäivä" ja "Mut kun mä haluun". Kuvaavia Alatalo - Rinteen lastenmaailmalle ovat nimet "Susisetä syksyllä suivaantui", "Norjalaisen kissan turskalaulu" ja "Höpö höpö!". Lauluntekopari teki vielä v. 1992 oikeita lastenlauluja aikana, jolloin lapsia koulittiin kuluttajiksi tarjoamalla heille nuorisomusiikkia.